Prognoza meteo de Paşte. Cum va fi vremea

 

Meteorologii anunță că temperaturile sunt în creștere și vremea se va încălzi de Paște. 

 

Vremea va fi caldă în toată țara, temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice, iar precipitațiile vor fi nesemnificative. Prognoza meteo de Paște pe regiuni, arată astfel:

 

În Banat: Regimul termic diurn se va ameliora treptat. Astfel, media maximelor termice va creşte de la 9 la 19 grade. Totuşi, media minimelor termice va fi de cel mult 2 grade, putând atinge în unele nopţi pragul îngheţului.

 

În Crișana: După cum arată prognoza meteo de Paște, temperaturile vor creşte până la medii de 17...18 grade, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal. Nopţile vor fi reci, cu minime termice apropiate de 0 grade.

 

În Transilvania: Se va trece, treptat, de la un regimul termic diurn cu mult sub cel obişnuit, la unul apropiat de cel normal. Astfel, media regională a maximelor termice va creşte de la 5 la 16 sau 17 grade.

 

În Maramureș: Procesul de încălzire al vremii se va regăsi îndeosebi în evoluţia regimului termic diurn. Media regională a maximelor termice va creşte de la numai 6 grade la 17 grade, după cum arată prognoza meteo de Paște.

Comentarii Facebook