Probleme în ”familia regală” a romilor. O tânără de 16 ani a dispărut



Poliția din Sibiu a pornit, marți, o anchetă pentru găsi o tânără de 16 ani ce a dispărut de acasă luni dimineață. Tânăra face parte din familia lui Daniel Cioabă, autointitulatul rege al romilor, și este dată în urmărire națională.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că cercetările au început după ce o familie din municipiul Sibiu a sesizat dispariţia de la domiciliu a unei tinere de 16 ani.

"În acest caz se fac cercetări. Avem o plângere privind o minoră dispărută de la domiciliu, aceasta fiind dată în urmărire naţională”, a declarat Luciana Balteş.

Daniel Cioabă, a declarat că tânăra dispărută este o verişoară de-a sa. Regele romilor spune că se teme pentru viaţa acesteia.

"Nu o mai găsim. Mama ei, sora ei o caută. Ea este o fată cuminte, niciodată nu plecă de acasă fără să se ştie unde este. Ne este frică să nu fi căzut pe mâna unui psihopat care să o omoare sau să fie cineva care să ne ceară răscumpărare. Toată comunitatea este în alertă, toţi o caută, toţi fac tot ce le stă în puteri să aflăm vreo veste", a spus Daniel Cioabă.

Potrivit familiei fetei, aceasta a fost văzută ultima dată luni dimineţă, când urma să meargă cu sora ei la Biroul de Evidenţă a Populaţiei pentru a-şi face buletin.

Comentarii Facebook