Primele declarații ale unuia dintre patronii de la Colectiv: Sunt împietrit de durere; regret enorm ce s-a întâmplat

 

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a scris pe pagina de Facebook a avocatului său, Vlad Hosu, și-a cerut scuze.

 

Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând, în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, semnează Costin Mincu, pe pagina de Facebook a avocatului său, Vlad Hosu.

 

Costin Mincu a fost reținut luni seara de procurorii Parchetului General, împreună cu Alin George Anastasescu și Paul Gancea, ceilalți doi acționari ai clubului. Ei sunt acuzați de ucidere din culpă.

 

 

Comentarii Facebook