Primarul din Dorohoi retinut pentru ca i-a sechestrat pe procurorii si ofiterii DGA care i-au facut un flagrant


Primarul si viceprimarul din comuna Dobroiesti s-au ales cu dosar penal pentru ultraj, lipsire de libertate si favorizarea infractorului, dupa ce i-au sechestrat timp de 10 minute pe procurorii si ofiterii DGA care au orchestrat un flagrant in primarie.

Cei doi edili au fost retinuti, iar viceprimarul va fi dus in fata procurorilor cu propunere de arestare pe 29 de zile, in timp ce primarul comunei va fi anchetat in libertate.

Ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie (DGA) si procurori ai Parchetului Bucuresti au fost sechestrati in sala de consiliu a primariei, informeaza realitatea.net. Oamenii legii au rugat o femeie sa incerce sa mituiasca un functionar din primarie cu 10.000 de lei ca sa distruga un document referitor la consumul ilicit de apa.

Reprezentantii DGA sustin ca anchetatorii au fost sechestrati si imbranciti timp de 10 minute. Primarul a declarat ca a banuit ca este vorba despre o inscenare, mai ales ca in urma cu o seara locuinta i-a fost devastata si pe capul lui s-a pus o recompensa.

Functionarul banuit de mita, primarul si viceprimarul au fost audiati timp de cateva ore la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Comentarii Facebook