Ponta a fost huiduit la Iași la slujba de Sfânta Paraschiva: ”Trădătorule!”


Victor Ponta, a fost huiduit, marți, de mai multe persoane, în timp ce se afla la Iași, la slujba de Sfânta Paraschiva.

Premierul a asiatat la slujba de Sfânta Parascheva alături de soţia sa, Daciana, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, primar al Iaşiului, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, precum şi parlamentari de Iaşi, scrie Mediafax.ro.

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta şi ceilalţi politicieni au intrat, împreună cu mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan, în clădirea administrativă a Mitropoliei Moldovei, iar pe porţiunea de aproximativ 150 de metri până la clădirea administrativă premierul s-a oprit şi a vorbit cu mai mulţi oameni, unii urându-i succes la alegerile prezidenţiale.

Totuși, nu toată lumea i-a făcut urări de bine premierului, în mulțime existând oameni care au strigat ”Hoţii, hoţii!” şi ”Numai minciuni ne dau!”.

Premierul a ieşit din clădirea catedralei după aproximativ 20 de minute, îndreptându-se, alături de ceilalţi politicieni, spre un microbuz parcat în zona Primăriei, pentru a merge la masă la un local al Mitropoliei.

Pe drum, Victor Ponta a fost huiduit de mai multe persoane, care au strigat ”Trădătorule!” şi ”Ce facem cu corupţia?”. Unul dintre protestatari a fost imobilizat de forţele de ordine, fiind totodată legitimat.

Comentarii Facebook