Patronul Prima TV și Adevărul, reținut de DIICOT



Patronul postului de televiziune Prima TV și al ziarului Adevărul, Cristian Burci, a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA și dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, după audieri care au durat peste opt ore.

În timp ce era condus de polițiști spre arestul IPJ Olt, Cristian Burci le-a spus jurnaliștilor că este "nevinovat", scrie Agerpres.

Tot miercuri seara, în același dosar, au mai fost reținute trei persoane, printre care și fostul director al SC Romvag SA Caracal, Ion Dinoiu.

Burci a fost ridicat, miercurim de procurorii DNA într-un dosar în care au fost efectuate patru percheziții, dintre care una la o redacție de ziar.

Potrivit unui comunicat al DIICOT,p rocurorii din cadrul Biroului Teritorial Olt efectuează cercetări față de un număr de zece suspecți pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, spălare de bani, instigare la spălare de bani, instigare la evaziune fiscală, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la delapidare cu consecințe deosebit de grave, complicitate la delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Comentarii Facebook