Parintii Madalinei Manole vor sa ia copilul in custodie si sa obtina casa din Otopeni


Parintii Madalinei Manole vor custodia copilului si sa puna mana pe casa pe care artista o avea in Otopeni, unde statea cu sotul ei Petru Mircea.

Parintii artistei vor sa deschida un proces prin care sa obtina custodia nepotului lor, in varsta de un an.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat avocata Beatrice Comaniceanu, citata de Pro TV.

Parintii Madalinei Manole sustin ca Petru Mircea este responsabil de moartea fiicei lor si ca trebuia sa o duca la doctor daca era bolnava.

Sotul Madalinei, Petru Mircea, a declarat zilele trecute intr-un interviu ca artista "avea niste stari ciudate ce apareau in mijlocul saptamanii, brusc, se stingeau usor usor si era acelasi suflet cald si zambitor si inţelegator. Spunea mereu ca vede toata dragostea cu care este inconjurata, dar ca asa simte ea ca pentru a ne fi noua mult mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte si innebuneam efectiv cand auzeam asta".

Petru Mircea a vorbit si despre noaptea in care Madalina Manole s-a sinucis. "Noi am mers impreuna la culcare. Ceva i-a deturnat atentia de la bucurii. Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, noi vom fi mai fericiti si ea ne va veghea", a declarat Mircea Petru.

Madalina Manole s-a sinucis in noaptea de 14 iulie, dupa ce a baut 400 de mililitri de Furadan.

Comentarii Facebook