Madalina Manole era batuta de mama ei, a dezvaluit sotul ei intr-un nou interviu


Madalina Manole era batuta de mamai ei, a dezvaluit sotul artistei intr-un nou interviu. Petru Mircea a replicat astfel la acuzatiile aduse de parintii Madalinei, care au spus ca era dictator in relatia cu fiica lor.

"Mi-a spus Madalina ca a avut o copilarie grea, financiara in primul rand, dar mai exista cazuri, s-au mai nascut oameni mari din familii modeste. Au fost lucruri acumulate si nu poate nega nimeni ca Madalina si-a tinut in spate familia, nimic anormal in asta, dar sa nu vrei sa faci chiar nimic, sa astepti doar ajutor si sa te bazezi mereu pe ajutorul copilului", a povestit Petru Mircea, la ProTV.

"Am aflat acum de curand si am fost socat de treaba asta, primea batai de la mama ei, o persoana foarte apropiata mi-a spus ca i-a povestit Madalina. Tatal ei o supunea la acelasi tratament pe mama ei. Nu sunt secrete sau dezvaluiri, sunt lucruri stiute de toata familia. serban Georgescu le spunea Piranha", a declarat Petru Mircea.

Sotul Madalinei Manole a mai spus ca Madalina a incercat sa se sinucida cu diluant dupa o emisiune TV, de unde a plecat dezamagita. "Isi pusese cateva picaturi de diluant in suc, pe care nici nu le-a ingerat. Cert este ca ii mirosea gurita a diluant. Am vrut sa sun la 112, dar nu m-a lasat in ruptul capului. Am sunat un doctor si mi-a spus sa ii dau mult lapte dulce", a povestit indurerat Petru Mircea.

El a vorbit si despre vizitele parapsihologului la domiciliu din Otopeni si slujbele religioase la care Madalina Manole participa cu regularitate.

Comentarii Facebook