OTV mai poate emite pana in 4 iulie! CNA aplica cea mai drastica sanctiune


CNA a redus din nou licenta de emisie a OTV, iar postul de televiziune se va inchide din 4 iulie.

Licenta audiovizuala a OTV ar fi expirat pe 28 septembrie 2012, CNA injumatatind in martie licenta OTV, dar postul de televiziune a continuat sa faca publicitate electorala Partidului Poporului Dan Diaconescu.

"Aseara, domnul Dan Diaconescu spunea ca sediul partidului se afla in sediul televiziunii OTV, clar si explicit, ceea ce este mai mult decat are nevoie un CNA pentru a-si da seama ce se intampla intr-o televiziune", a mai spus Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA. "Este un scenariu SF care apeleaza la credulitatea oamenilor. Cel mai grav mi este faptul ca in demersurile domnului Dan Diaconescu sunt adusi copii minori. Ati vazut cum strigau 'Jos Basescu!' (n.red. intr-o transmisiune in direct din ora?ele in care Dan Diaconescu s-a intalnit cu sustinatorii sai). Nici nu cred ca au ei cunostinta de asa ceva", a spus Jucan. "Statul de drept nu este respectat, copiii sunt adusi si impinsi in fata, oamenii sunt manipulati", a mai spus Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA.

"Cred ca suntem tot intr-o situatie foarte grava, care, de fapt, sfideaza prevederile legii, sfideaza autoritatea CNA, dar, cel mai grav lucru, ii sfideaza pe insisi romanii, ba chiar si pe putinii telespectatori care au ramas la postul OTV", a mai spus Ioan Onisei, care a propus injumatatirea licentei OTV, pana la 4 iulie.

CNA a aprobat aceasta sanctiune.

 

CNA: OTV mai poate emite pana la 28 septembrie 2012

 

CNA a aplicat cea mai dura sanctiune de pana acum OTV, injumatatind licenta pe motiv ca difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Citeste mai departe...

 

Comentarii Facebook