O tanara nu este acceptata in PSD pentru ca a pozat in Playboy! - FOTO


Roxana Golban in varsta de 20 de ani, nu mai este acceptata in PSD pentru ca a pozat in Playboy. Victor Ponta i-a transmis sa mearga la PDL.

Tanara si-a depus de curand o cerere pentru a fi acceptata in partid, dar aceasta va fi respinsa din cauza pictorialului.

"Este treaba ei ce face in nume personal, dar nu este membru PSD. A depus o cerere de a deveni membru, zilele trecute, nu mai stiu, deci nu este membru. E o cerere depusa, care urma sa fie discutata. Din celalalt punct de vedere, sigur ca nici nu se pune problema ca ea sa devina membru. Ori vrea sa faca modelling, ori vrea politica", a spus liderul PSD Timis, citat de stirileprotv.ro.

La randul lui, presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis sa mearga la PDL.

"Nu citesc Playboy si habar nu am cine este Roxana Golban. Ma gandesc sa o trimitem la PDL, ca aia chiar o sa o promoveze. Noi suntem mai socialisti, asa, si nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. in PSD nu are viitor aceasta Roxana Golban, dar o trimitem bucurosi la PDL, unde cu siguranta va fi mult mai apreciata", a spus Victor Ponta.

Roxana Golban studiaza baletul de 7 ani si in ultimul numar al revistei pentru adulti a realizat un pictorial inspirat din filmul "Brack Swan".

Comentarii Facebook