O nouă metodă de slăbit: injectarea cu urină de femeie gravidă. Vezi şi alte metode ciudate


Când vine vorba de slăbit, o personă se supune unor chinuri groaznice pentru a atinge kilogramele dorite. Pe lângă celebrele diete şi înfometări au fost descoperite şi metode mai ciudate.

1. Injectarea cu urină de femeie însărcinată

Această metodă de slăbit este foarte folosită de femeile din America. Experţii care indică această metodă spun că injecţiile cu urină funcţionează datorită hormonului numit gonadotropină corionică umană. Acesta se pare că păcăleşte creierul pacientelor să creadă că femeia este gravidă, ceea ce creşte rata metabolică, potrivit unica.ro

2. Amor sălbatic de 7 ori pe zi

500 de calorii arde într-o zi cea mai grasă femeie din lume în timpul unei partide de sex cu soţul ei. Aceasta a slăbit deja 45 de kilograme chiar dacă doar soţul ei depune tot efortul.

3. Tubul nasogastric

Dieta K-E este o altă metodă periculoasă şi ciudată. Un tub este inserat în nas şi aceasta picură lichid nutritic prin nas direct în stomac. Cei care apelează la această dietă nu mănâncă nimic timp de 10 zile şi sunt nevoiţi să care punga cu lichid după ei.

4. Paintball

În Marea Britanie este deja o modă ora de fitness prin paintball. Aceasta costă 200 de lire şi presupune terorizarea celor înscrişi. Ei sunt alergaţi şi împuşcaţi fără milă cu bile de vopsea de către trainerii clubului, astfel pierzând până la 1.000 de calorii pe sesiune.

5. Limba dureroasă

Cele 60 de persoane care au încercat această metodă până acuma au slăbit circa 10 kilograme pe lună. Metoda presupune inserarea unui petic de polietilen pe limba pacientului. Din cauza durerii şi disconfortului, pacienţii renunţă de bună voie la mâncarea solidă şi slăbesc în timp record.



Comentarii Facebook