O mireasă a murit înecată în timpul unei şedinţe foto


O canadiancă s-a înecat duminică într-un lac aflat într-un parc din provincia Quebec, în timp ce poza în rochia ei de mireasă, în timpul unei şedinţe foto mai neobişnuite.

Maria Pantazopoulos, care lucra ca agent imobiliar şi avea 30 de ani, a murit înecată după ce rochia ei de mireasă s-a îmbibat cu apă şi a devenit prea grea pentru a mai putea sta la suprafaţă, potrivit BBC. Aparent ea participa la o şedinţă foto organizată în mod tradiţional de tinerele mirese canadiene, denumită "trash the dress" /distruge rochia/, cu ocazia căreia mireasa este fotografiată în timp ce îşi distruge rochia purtată în ziua nunţii, conform presei locale, informează Agerpres.

Fotograful Louis Pagakis a povestit că a sărit în apă şi a încercat să o salveze pe tânără de la înec, dar nu a reuşit. "Era îmbrăcată în rochia de mireasă şi mi-a spus: "fă-mi câteva poze în timp ce eu înot puţin în lac", a declarat Pagakis pentru CTV News.

"A intrat în apă, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am încercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sărit în apă, am strigat după ajutor. Am făcut tot ce se putea", a spus el.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost recuperat din apă câteva ore mai târziu, în apropiere de cascada Dorwin Falls din Rawdon.

Comentarii Facebook