O mamă cu patru copii are nevoie de ajutor pentru o operație. Cel mai mare copil a renunțat a școală, pentru a munci

 

Patru copii din Sibiu își ajută mama diagnosticată cu cancer și care are nevoie de spijin pentru a putea face o operație salvatoare. Copii o susțin, cel mare, de 11 ani, a renunțat și la școală pentru a munci, dar acest lucru nu este de ajuns.

 

Rodica Marghidan suferă de o formă dură de cancer la coloană și are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație în străinătate.

 

Ma numesc Marghidan Rodica Elena, sunt medic veterinar, mama a patru copii, trei baieti (10, 12 si 19 ani) si o fata (15 ani). Ceea ce fac acum este foarte greu pentru mine, fiind un act de curaj. Si asta deoarece sunt realmente nevoita sa va solicit ajutorul.

 

Sunt bolnava de trei ani de tumora maligna de sarcom coccis, cu celule gigantice. In afara multiplelor tratamente, anul trecut am suportat, din imprumuturi bancare, o operatie de implant (5ooo de euro) la Cluj, insa starea mea de sanatate s-a agravat considerabil in ultima perioada, tumora avansand, iar acum impunandu-se ca si vitala o interventie chirurgicala posibila in strainatate la un cost de 30.000 de euro. Fara aceasta interventie, sansele mele de supravietuire, practic, nu exista.

 

De trei ani nu mai pot profesa, cu orice efort fizic necalculat riscand o paralizie letala. Paul, fiul meu cel mare a abandonat scoala in clasa a 11-a pentru a ma ajuta, muncind.

 

Sunt o fire optimista, mare iubitoare de animale (desi sufar mult si pentru ca sunt neputincioasa si nu le mai pot ajuta) si vreau, chiar vreau foarte mult, sa traiesc!

 

Cu lacrimi in ochi si Dragoste in suflet, va rog,  daca doriti si binenteles, daca puteti, sa-mi sprijiniti visul de a mai trai, pentru a mai putea iubi in continuare, ca mama si ca un om obisnuit, copiii,  familia, animalele si frumosul, in general!”, ne-a relatat Marghidan Rodica Elena.

 

Paul, băiatul cel mai mare, a renunțat la școală şi munceşte pe şantier.

 

Copleşiţi de datorii, membrii familiei au rămas şi fără locuinţă. O fundaţie le-a găsit un apartament în care femeia să-şi ducă boala. Dar încă nu s-a găsit nimeni s-o trimită la operaţia care i-ar salva viaţa, scrie și Antena 1.ro.



 

Conturi:

RO70BRDE330SV33001193300/Rol deschis la BRD Sibiu, pe numele Marghidan Rodica-Elena.

RO34RNCB0227057672330001/Rol deschis la BCR Sibiu, str. Emil Cioran, pe numele Asociației Animos Hermannstadt, asociatie care se ocupa,la cererea mea, de aceasta campanie de informare, umanitara.

Comentarii Facebook