O femeie riscă pedeapsa cu închisoarea pentru că a exersat la pian


O tânără de 27 de ani din Spania riscă pedeapsa cu închisoarea după ce o vecină a acuzat-o de poluare fonică și a dat-o în judecată pe femeie și pe părinții acesteia.

Laia Martin este acuzată de către o vecină de bloc, Sonia Bosom, de poluare fonică, care i-ar fi cauzat femeii daune psihologice, iar acum procurorii vor să o condamne, atât pe tănără, cât și pe părinții săi, la 7 ani de închisoare.

Bosom susține că a fost supusă la poluare fonică din 2003 până în 2007 cauzată de exercițiile la pian ale lui Laia Martin, de câte opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, potrivit ABC News.

Sonia Bosom susține că exercițiile tinerei au afectat-o atat de rău încât nu se mai poate uita la un pian nici măcar în filme.

Tânăra pianistă neagă acuzațiile spunând că de cele mai multe ori exersa în alte orașe și că acasa exersa în general doar în weekend.

În cazul în care familia Martin va fi găsită vinovată, vor primi pedeapsa cu închisoarea pentru 7 ani și vor avea interdicție pe viață de la a mai cânta la pian.

Comentarii Facebook