O femeie care purta burkini pe plajă a fost amendată de poliție - FOTO

 

O femeie a fost amendată pe o plajă din Nisa, pentru că purta un burkini (costumul de baie conceput pentru musulmance). Ba mai mult a fost amenințată cu sparay -ul, dacă nu se conformează.

 

Franța a interzis folosirea voalurilor islamice pe plajă, iar polițiști înarmați și dotați cu spary -uri lacrimogene și bastoane au început să pună în aplicare noile reguli. 

 

Femeia a fost informată despre noile reguli vestimantare și a fost amendată pentru că purta haine specifice femeilor musulmane. 

 

O altă tânără mămică a fost dată afară de pe plajă pentru că purta o eșarfă care îi acoperea capul. Trei polițisti înarmați au îndreptat spray -ul lacrimogen spre fața ei și i-au spus că vestimentația ei este în contradicție cu noile regulii, care interzic costumele de baie ce acoperă întregul corp. 

 

Femeia a spus că polițiști sunt ”rasiști” și au umilit-o în fața copiilor ei și a altor membri ai familiei, deși ea nu purta un burkini. 

 

Acum câteva zile, alte patru femeie au fost amendate cu câte 38 de euro pentru că purtau burkini pe o plajă din Cannes, scrie dailymail.co.uk.

 

Comentarii Facebook