O femeie a făcut un șoc când a aflat că făcea de 2 ani sex cu o femeie, prietenă apropiată. Cum a fost prostită atâta timp

 

O tânără a avut parte de un șoc când a descoperit că timp de 2 ani făcea, de fapt, sex cu o altă femeie, prietenă apropiată, și nu cu un bărbat, așa cum credea ea.

 

Tânăra a cunoscut pe internet o persoană. Aceasta a pretins că e bărbat și că se numește Kye Fortune un bărbat, dar că are multe cicatrici pe față, căpătate în unei tumori pe creier, scrie The Telegraph.

 

Cei doi s-au întâlnit la un hotel, unde așa-zisul bărbat i-a spus să se acopere la ochi pentru că nu voia să-i vadă urmele urâte lăsate de tratamentul suferit.

 

După acea zi, cei doi s-au mai întâlnit și tânăra a fost legată la ochi de fiecare dată, pentru a nu-i vedea urmele de pe corp și fată. În tot aceste timp, ”iubitul” ei purta un penis fals. 

 

Tânăra s-a dus la politie, după o astfel de partidă în care a simtit ”dorinta” de a-și lua jos legătura de la ochi, moment în care a văzut că Kye Fortune este de fapt prietena ei, Gayle Newland (foto), 25 de ani, care purta un penis fals.

 

Cazul este acum pe rolul unei instante din Marea Britanie.

Comentarii Facebook