O celebră actriță de televiziune a murit la 43 de ani


Actrita Lisa Robin Kelly, celebra actriță de televiziune, cel mai bine cunoscută pentru rolul din serialul "That '70s Show", a murit la vârsta de 43 de ani într-o clinica de dezintoxicare din California.

Lisa, care a suferit mult timp in lupta cu dependenta de alcool, se internase luni intr-un centru de tratament, hotarata sa se vindece, potrivit agentului ei, citat de dailymail.co.uk.

"Se lupta de ceva timp cu demonii si in cele din urma a pierdut batalia", a spus purtatorul de cuvant al actritei pentru TMZ.

La doar după două zile de când intrase în centrul de dezintoxicare, adusă de iubitul ei, Lisa a fost găsită inconștientă, cu urme de ace pe ambele mâini. Iubitul său a spus că urmele nu erau de la droguri ci pentru că i se lua sânge după ce fusese internată cu câteva zile în urmp.

Managerul actriței, care vorbise cu actrita luni, a spus ca era "plina de speranta si de incredere si dornica sa lase in urma aceasta parte a vietii ei".

Momentan cauza mortii nu a fost comunicată, dar se presupune ca Lisa a recidivat in ceea ce priveste consumul de alcool dupa o disputa uriasa cu fostul sot, Robert Gilliam.

Comentarii Facebook