O britanica de succes s-a indragostit nebuneste de un pianist clujean! FOTO

Englezoaica Julie Cook de 34 de ani s-a indragostit de pianistul clujean Cornel Oprea, in varsta de 31 de ani, in Venetia, acolo unde s-au cunscut,  scrie Cancan.

 

Cei doi formeaza o familie de frumoasa, iar povestea de dragoste pe care acestia o traiesc demonstreaza ca iubirea nu cunoaste granite. 

 

Dupa sute de e-mailuri si doar trei intalniri fata in fata, Julie a renuntat la un job de top din tara natala pentru a incepe o viata noua alaturi de dragostea vietii ei, Cornel. 

 

Englezoaica de succes, facea parte dintr-un trust de presa. 

 

Povestea lor a inceput acum 6 ani la Venetia, cand ea venise in vacanta sa se refaca dupa un divort si sa ia o pauza de la ritmul alert al vietii ei din Londra, unde ocupa o functie de conducere intr-un trust de presa si castiga 60.000 de lire sterline pe an, dar nu era fericita cu adevarat. 

 

Cornel Oprea isi incanta in fiecare seara ascultatorii la Cafe Florian, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din centrul Venetiei, insa aplauzele furtunoase nu insemnau si un castig material pe masura. Clujeanul era preferatul vedetei Nicole Kidman si al regizorului Martin Scorsese, care abia asteptau sa-l asculte cantand ori de cate ori treceau pragul cafenelei. Cu toate acestea, Cornel primea in jur de 25 de lire sterline pe zi, iar mare parte din salariu o trimitea acasa, la Cluj, pentru a-si ajuta mama. 

 

Diferentele de statut social si de nationalitate n-au mai contat din clipa in care privirile li s-au intalnit: dupa ce s-a lasat fascinata de muzica lui in cafenea, Julie l-a lasat pe Cornel sa o conduca spre hotel, pe stradutele Venetiei. S-au despartit cu un sarut pe obraz si promisiunea ca-si vor scrie. Cateva luni mai tarziu, dupa sute de e-mailuri schimbate, Julie a hotarat sa-l viziteze pe Cornel in orasul natal, Cluj-Napoca. "La inceput, Julie s-a simtit ca si cum ar fi pasit intr-o lume extraterestra. Incet-incet a inceput sa-i placa in Romania", a declarat Cornel Oprea in exclusivitate pentru Cancan.  

 

Dupa ce a treia intalnire intre cei doi a avut loc, acestia s-au si casatorit. Pianistul a mai spus pentru sursa citata ca "mamele noastre s-au cunoscut abia in ziua nuntii". 

 

Cuplul isi petrece mare parte din vacante in Romania, iar Julie a facut o pasiune pentru bucataria autohtona, invatand de la mama lui Cornel sa gateasca sarmale. 

 

Julie si Cornel traiesc astazi pe insula venetiana Giudeca, intr-un apartament cu vedere la canalele albastre, insufletit de notele de pian ale artistului si de rasetele fiului lor, Alexandru, in varsta de trei ani si jumatate.

 

Comentarii Facebook