Nunta Regala la Monaco: Vezi programul oficial


Nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock va avea loc in 1 si 2 iulie, dar joi, 30 iunie, va fi organizat un concert special.

Ceremoniile de nunta vor avea loc in 1 si 2 iulie, fiind precedate de un concert Eagles, pe 30 iunie.

La nunta ar urma sa asiste Karl Lagerfeld, Inès de la Fressange, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, presedintele CIO, Jacques Rogge, regele Suediei, presedintele libanez Michel Suleiman si presedinta Irlandei, Mary McAleese.

Printul William al Marii Britanii si sotia lui, Catherine, nu vor fi prezenti, fiind plecati intr-o vizita in Canada.

Romania va fi reprezentata de Printul Paul si Printesa Lia, Principesa Margareta si Principele Radu, dar si fostul jucator de tenis Ilie Nastase, insotit de iubita lui, Brigitte Sfat.

Programul oficial al nuntii:

Joi, 30 iunie, trupa Eagles va sustine un concert. Printul Albert al II-lea si Charlene Wittstock, o fosta campioana de natatie din Africa de Sud, se vor casatori civil vineri, la ora locala 17.00 (15.00 GMT), in sala tronului din palatul princiar. Dupa ceremonie, cei doi se vor alatura multimii din piata centrala din fata palatului princiar, pentru un concert nocturn sustinut de Jean-Michel Jarre in portul din Monaco.

Sambata va avea loc ceremonia religioasa celebrata in aer liber, in Curtea de onoare a palatului princiar. Slujba religioasa va fi transmisa pe ecrane uriase amplasate in tot orasul, iar la eveniment va participa soprana americana Renee Fleming si 4.300 de invitati. Mirii vor traversa apoi orasul, intr-un automobil hibrid Lexus decapotabil, pana la o capela unde mireasa isi va depune buchetul. Seara, dineul oficial va avea loc pe terasele din fata cazinoului din Monaco si va include preparate concepute de renumitul maestru bucatar Alain Ducasse, anunta realitatea.net.

Comentarii Facebook