National Arena este aproape gata. A costat de aproape 7 ori mai mult ca cel din Cluj VEZI FOTO


Stadionul Natuonal Arena, fratele mai mare al arenei construita la Cluj, este aproape gata de inaugurare, chiar daca lucurile in aceasta privinta sunt in aer, amicalul cu Argentina fiind anulat.

Vestiarele sunt gata, gazonul a fost asternut si mai trebuie aduse bancile de rezerve. "Nici nu stiti ce sentiment de satisfactie ne incearca acum", a spus Bogdan Hreapca, directorul de investitii din cadrul Primariei Capitalei, citat de prosport.ro.

Sistemul de securitate este identic cu cel folosit in Premier League, asa ca siguranta va fi pe primul loc. "Camerele ii repereaza singure pe huligani! Noi introducem in baza de date caracteristicile comportamentale ale suporterilor-problema si camerele ii detecteaza din miile de oameni de pe stadion", a mai spus Hreapca.

Stadionul a fost finalizat in 4 ani, a costat 230 de milioane de euro si va avea 55.420 de locuri. Costurile sunt exorbitante, numai acoperisul retractabil a fost 20 de milioane de euro, daca stam sa ne gandim ca stadionul "Cluj Arena" a fost construit cu numai 36 de milioane de euro plus TVA si are 32.000 de locuri.

Primaria Capitalei intentioneaza sa gaseasca o firma care sa gestioneze noul stadion.

 

Vezi si...

Emil Boc a vizitat "Cluj Arena" VEZI cum arata stadionul VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook