Nadia Comăneci atacată de un cunoscut jurnalist român: ”O CERȘETOARE, i-aș da șuturi în fund!”

 

După Luana Ibacka, Nadia Comăneci este atacată dur și de Robert Turcescu care urmare a faptului că aceasta a făcut reclamă la o marcă de margarină. 

 

Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină! Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a scris Robert pe pagina sa de Facebook. 

 

După câteva ore, postarea a fost șteasă, scrie presa centrală.

 

Sâmbătă, Luana Ibacka, fosta soția a lui Cabral, a atacat-o pe Nadia Comăneci pe blog: ”Cu un mare sentiment de dezgust, am raspuns azi unui mail care se semna Fundatia Nadia Comaneci si nu mai stiu ce bla-bla uri…Am raspuns cu intreaga dezamagire a generatiei care a crescut- transmitand si urmatoarei generatii, valorile legate de o adevarata ambasadoare a sportului si sanatatii..

 

Intrucat fac parte din lumea care lucreaza cu mesajele publicitare si campaniile de imagine, nu comentez prestatia intr-un spot cu margarina a unei campioane mondiale…Fiecare persoana si personalitate are un pret…Dar nu va ganditi ca Nadia Comenci presteaza doar in spot..Ea merge intr-o campanie absolutamente agresiva, prin scoli, si se adreseaza personal copiilor, legandu-se prin toate instrumentele posibile de marketing si PR, de aceasta otrava…Generatia de azi nu a vazut-o pe Nadia fetita, cei mici stiu doar ca e o campioana, o imagine buna a tarii noastre in intreaga lume. Asa ca.. e logic, daca ea recomanda otrava, ei sa creada ca e buna..Plus ca, mama ,tata si bunica, au spus despre Nadia ca e buna..O persoana buna, nu te poate indemna la ceva rau, nu??.. doar toti avem incredere in ea..(citez o junioara)..RUSINE NADIA!

 

Porcaria continua..Discut azi cu o amica, directoare la firma de PR, care a raspuns unei invitatii la un eveniment de gala.Rochii lungi, salon de 5 stele, reviste, oameni de afaceri de bun gust..La final, apare tortul, si..Nadia Comaneci care le spune tuturor surpriza : TORTUL E CU CREMA DIN MARGARINA! Da stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred…”.

Comentarii Facebook