Mubarak este in coma si chiar pe moarte, scrie presa internationala!


Fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, este in coma de sambata, dupa ce si-a pierdut cunostinta la resedinta lui de la Sharm-al-Sheik.

Mubarak ar fi fost transportat la un spital din Germania, anunta The Examiner, iar informatia este confirmata si de cotidianul Al Wasat din Bahrain.

Starea fostului presedinte s-a inrautatit dupa ce a tinut discursul prin care a transferat puterea in mana vicepresedintelui Omar Suleiman.

Surse din anturajul lui Hosni Mubarak, citate de presa international, anunta ca acesta ar fi lesinat de doua ori in timpul discursului oficial din seara zilei de joi, 10 februarie.

The Examiner sustine ca, in 2010, Hosni Mubarak a mai fost spitalizat in Germania pentru o interventie chirurgicala la vezica si fiere. In plus, s-ar parea ca fostul presedinte egiptean sufera si de cancer in faza terminala.

Presedintele SUA, Barack Obama, a infirmat toate aceste anunturi si a declarat duminica, 13 februarie, pentru Washington Post ca fostul presedinte egiptean se afla in continuare in statiunea balneara Sharm el-Sheikh

Germanii adancesc misterul. "El nu se afla in Germania si nici nu este pe drum. Este un nou sir de zvonuri. Nu avem nici o informatie despre acest lucru si ar avea nevoie de viza, deci ar trebui sa stim", a declarat duminica noaptea Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al cancelarului german, Angela Merkel.

Comentarii Facebook