Mirosirea unui mar verde te scapa de claustrofobie. Vezi si alte sfaturi ciudate de sanatate


Pastrarea corpului uman in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Desi medicina a evoluat foarte mult in ultimii ani oamenii mai gasesc si astazi metode traditionale si ingenioase pentru a se trata.

Pentru dezinfectarea unei rani se recomada folosirea apei oxigenate. Acesta este un foarte bun dezinfectant, dar care poate opri vindecarea ranii. Potrivit Arhivelor Medicinei curatarea se poate face si cu miere. Acesta are foarte multe proprietati antibacteriene si poate distruge cele mai multe tulpini de bacterie. Puneti putina miere pe rana si apoi un pansament, iar plaga se va vindeca mult mai repede decat in mod normal, scrie healthy.kudika.ro

Pentru oprirea sangerarilor nu este de ajuns doar curatarea ei si prevenirea sangerarii abundente. Dr. Roberta Lee, vicepresedintele departamentului de medicina integrata din cadrul Centrului Beth Israel, ne recomanda spalarea ranii cu apa rece si sapun si presararea acesteia cu piper negru dupa care trebuie presata rana.

Pentru cei care sunt claustrofobi, Dr. Alan Hirsch, directorul Fundatiei de Tratament si Cercetare a Mirosului, a declarat ca mirosirea unui mar verde ne scapa de senzatia de claustrofobie, deoarece ne face sa ne simtim intr-un spatiu mai mare.

Daca ai probleme de memorie, repetitia constanta te ajuta sa creezi stalpi de sustinere pentru memorie. Chiar daca vrei sa dai un search rapid pe Google acest lucru nu te va ajuta pe termen lung. Una peste alta, Google ne ajuta sa uitam mai repede. Cand informatia devine atat de accesibila, nu mai trebuie sa ne amintim de unde o avem si nu mai trebuie sa ne chinuim sa o accesam.

Vitamina D ne fortifica muschii, facandu-i mai greu de ranit in accidente, si totodata, mai usor de vindecat. Acesta se gaseste in lapte, ficatul de vita si in galbenusurile oului de gaina. Dar si expunerea la soare ajuta pielea sa produca vitamina D.

Comentarii Facebook