Mircea Geoana la Ambasada Frantei: E si ziua mea, va multumesc ca v-ati strans cu aceasta ocazie


Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a facut o gafa la Ambasada Frantei cu ocazia zilei de 14 iulie si le-a multumit celor adunati de Ziua Frantei pentru ca il aniverseaza si pe el.

"Este zi de sarbatoare, este ziua Frantei, aceasta mare natiune a lumii. Este si ziua mea. Va multumesc ca v-ati strans cu totii cu aceasta ocazie", a spus Geoana, care a implinit joi 53 de ani.

"Vorbim tot mai mult in ultimii ani, in ultimele luni, in ultimele zile despre criza care poate reveni. Vorbim tot mai mult, din pacate, despre periferiile Europei. Eu, ca cetatean al Europei, nu pot accepta ca avem periferii in proiectul nostru comun. Daca vom continua sa spunem ca este vina celuilalt, iar eu sunt singurul care are dreptate, nu vom continua niciodata marele nostru proiect european", a sustinut presedintele Senatului.

El a mai precizat ca, in 2010, cu ocazia sarbatoririi Zilei Frantei, "a fost furtuna la ceremonie. Cred ca era un semn de la Dumnezeu pentru ca am avut cateva mici furtuni in relatiile noastre. Sunt fericit azi, ca simbol in relatiile noastre, sa vad cerul albastru, senin, sa vad ca ambasadorul e emotionat si sa spun ca nu este posibil ca vreo criza, oricare ar fi ea, sa reziste in relatia de prietenie dintre Romania si Franta", a mai adaugat Geoana, citat de realitatea.net.

Presedintele Senatului si premierul Emil Boc au participat la receptia oferita de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale.

Ambasadorul Henri Paul a lesinat in timpul discursului si a fost prins de Emil Boc.

 

Vezi si...

Ambasadorul Frantei a lesinat la o receptie. Emil Boc l-a prins cand se prabusea - VIDEO

Comentarii Facebook