Emil Boc nu regreta incidentul cu elicopterul: "As proceda la fel" VIDEO


Premierul Emil Boc a declarat ca nu regreta ca si-a transportat fiica mai mica si un nepot cu elicopterul SRI: "Daca as avea o urgenta as proceda la fel".

Boc a explicat la B1 TV intreg incidentul: "La ora 10.00 aveam programata cu mult timp inainte deschiderea fabricii de componente de la Ghimbav. Aveam pregatita sedinta de guvern si atunci primul ministru poate opta, sa mearga cu coloana oficiala sau sa utilizeze elicopterul SRI.

Programasem in familie ca la intoarcere la Bucuresti, pentru ca este un program pe care copiii il au de vacanta, sa o iau pe fiica mea cea mica, pe Patricia, care era la bunici, in Brasov, si pe nepotul meu. Trebuia sa ii aduc la Bucuresti. Analizand, daca vin cu masina nu ajung ca pregatesc sedinta de Guvern, daca o  iau pe fiica mea cu mine si pe nepotel il trimit cu alta masina cum se simt copiii. Atunci am cerut SPP sa imi spuna cat ma costa sa ii duc pe cei doi pasageri cu mine? Mi-au facut calculul si mi-au spus ca ma costa 2.000 de lei".

Premierul a anuntat ca a vrut sa plateasca pentru a nu fi acuzat ca in vremuri de criza el sfideaza si isi duce rudele cu elicopterul. Cu toate acestea nu regreta gestul facut: "Daca as avea o urgenta as proceda la fel. De aceasta data fiind doi copii minori, a fost cadoul meu pentru vacanta de vara".


Vezi si...

Premierul Emil Boc si-a plimbat fiica si nepotul cu elicopterul SRI - VIDEO

Comentarii Facebook