Mircea Badea, demoralizat după eşecul operaţiunii ”Kovesi”: ”Vom vedea ce va urma”

 

Realizatorul tv, Mircea Badea, este dezamăgit cu privire la deznodământul scandalului declanşat zilele trecute în jurul procurorului-şef al DNA.

 

Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost”, a declarat Mircea Badea, în emisiunea sa de joi. 

 

Mircea Badea a avut şi joi, 15 februarie, o postare plină de aluzii. ”Eu așa ceva nu am văzut în viață mea. Este ceva oribil greșit în legătură cu alesul . E momentul să iau niște decizii personale și să mă țin de ele. Până la urmă, cei care stau pe canapea și se uită la mine așteptând să livrez nu riscă nimic. Eu însă, și cei apropiați de mine ne luptăm cu niște descreierați extrem de periculoși”, susţine Badea în postarea respectivă.

Comentarii Facebook