Mircea Badea a avut o întâlnire de gradul zero cu Băsescu la semafor: ”Am dat geamul jos și am țipat”


Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii pe care o moderează, ”În gura presei”, că s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu la semafor , pe drumul spre casă.

Am plecat de la Antenă, mergeam de la Piaţa Victoriei către Piaţa Romană. Din direcţia opusă venea coloana prezidenţială. Mi-am zis că se duce şi el acasă, dat fiind că s-au terminat emisiunile”, şi-a început povestea Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă, potrivit Libertatea.

"Faptul că mă întâlnesc cu Băsescu noaptea pe străzi nu este o premieră. El, Băsescu, normal, când se termină emisiunea mea se duce şi el acasă. Adevărul este că nu are ce să mai facă, se uită la Sinteza Zilei, apoi la emisiunea mea, se enervează mai dă cu scrumiera, după care se urcă în Mercedes, care este al nostru şi se duce la casa noastră", a mai spus Badea.

Eu m-am oprit la semafor şi din faţă era suita. Coloana oficială venea încet. Deschide unu' geamul la maşină, iese jumătate afară pe geam când trece Băsescu prin dreptul nostru şi îl înjură îngrozitor. Dar, tare! Nu avea cum să nu-l audă. Miliţienii plantaţi pe stradă erau absolut şocaţi”, dezvaluie antenistul.

Ştiţi cine era ăla care când a trecut Băsescu l-a înjurat? Eram EU! Când l-am văzut că vine... am dat geamul jos şi am ţipat. M-am simţit bine. I-am zis oribil. Am întinerit 5 ani”, a încheiat Mircea Badea.

Comentarii Facebook