Mihaela Rădulescu făcea cascadorii cu Dacia: ”Am executat 3 răsturnări”



Pasiunea Mihaelei Rădulescu pentru sporturile extreme nu este un secret pentru nimeni, însă acesta pare a fi moștenit din familie, fosta prezentatoare fiind crescută într-o familie de iubitori de raliu.

Vedeta a povestit, într-un interviu pentru iasirally.ro, că ambii săi părinți au fost arbitrii de raliu.

"La 16 ani am condus prima dată, Dacia familiei, într-o pădure, pe un drum neasfaltat - tocmai participasem la un raliu tehnico-aplicativ, la Tg. Mureș, în calitate de copilot, iar pilotul era ... mama. Am petrecut mult timp pe la raliuri, pe margine, pentru că a fost o vreme când ambii mei părinți erau arbitri oficiali și mă luau cu ei. Tata a organizat câteva ediții ale raliului "Ceahlăul", asta după ce au interzis denumirea lui inițială de "Raliul Mănăstirilor" (pe macadam și asfalt). Îmi plăceau mașinile și abia așteptam să iau carnetul. Cred ca cel mai în detaliu îmi amintesc mașina bunicului meu, când eram mică, o Pobeda uriașă, care era senzația orașului Piatra Neamț", a povestit Mihaela.

Mihaela Rădulescu nu s-a oprit aici, ci a și început să facă mai multe cascadorii cu Dacia celebrului cascador Lae Dreghici.â

"A fost ideea cascadorului Lae Dreghici, care m-a invitat la Alba Iulia și m-a instruit cu tot ce am de făcut, mi-a pregătit Dacia lui și am executat 3 răsturnări pe axul transversal - teoretic, trebuia să fac doar una, dar am accelerat cam tare pe rampa înclinată și m-am tot dus! Culmea e că am ieșit vie și nevătămată de acolo, în aplauzele mulțimii adunate, mi-am luat cupa, am făcut poze cu toată lumea și apoi m-am îndreptat spre duba cu care venise echipa mea de filmare. N-am observat la timp mecanismul de închidere al ușii și când am dat sa intru grăbită, m-am izbit cu capul de partea de sus și am căzut în iarba. Inutil să spun cam cât am râs cu toții, că plec de la o cascadorie cu mașina cu ditamai cucuiul în frunte ... făcut de la o simplă urcare în altă mașină. Am avut câteva accidente rutiere, niciunul din vina mea, ba chiar am și zburat prin parbrizul unei mașini, stând în dreapta, dar fără consecințe", a mai spus ea.

Comentarii Facebook