Mesajul de adio complet lasat de Madalina Manole inainte sa se sinucida. Cititi ce le-a scris artista celor dragi


Mesajul lasat de Madalina Manole inainte sa se sinucida a prezentat partial imediat dupa moartea artistei. Aceasta a aparut, insa, acum integral si reflecta starile sufletesti prin care trecea Madalina inainte sa se sinucida cu Furadan.

"Nimeni nu are vreo vina. Toti ma iubiti enorm si ati facut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu ma mai pot suporta fizic vorbind, sunt defecta, un rebut, asa cum am fost mereu, dar abia acum realizez cu adevarat. Te iubesc, Puiucul meu (Petru Mircea, sotul artistei n. red.), ai facut totul pentru mine. Te iubesc, ingerasul nostru! Va iubesc mami, tati, Marian, Mihaela, Mihaita, matusa, tata Botosani, Dana, George. Ati facut totul pentru mine si toti ceilalti ati fost buni cu mine. Puiucul meu, puiucul meu, puiucul meu, puiucul meu, puiucul meu, puiucul meu", a scris Madalina Manole inainte de a-si pune capat zilelor, scrie cancan.ro.

"Mesajul exprima o tensiune interioara extrema. Avem de-a face cu un suicid determinat de depresie si nu de psihoza sau de o alta boala psihica. Singurul vinovat de alegerea facuta este ea, pentru ca nu se mai suporta, se detesta, nu are chef de nimic si de nimeni, ci vrea doar sa se elibereze de povara aceasta a depresiei", a declarat psihologul Hanibal Dumitrascu, pentru sursa citata.

Comentarii Facebook