Miercuri 24 Aprilie

Mădălina Ghenea îşi arată iubirea faţă de Gerard Butler printr-un gest minunat. Vezi ce cadou i-a făcut iubitului ei

Mădălina Ghenea a făcut un gest minunat prin care a vrut să-i arate iubitului ei, Gerard Butler, dragostea pe care i-o poartă. Românca i-a dăruit acestuia o icoană ortodoxă pe care a primit-o de la mama ei şi pe care o lua cu ea peste tot pe unde mergea,

Acest gest demonstrează iubirea pe care olteanca noastră i-o poartă scoţianului. Până acum Mădălina nu pleca nicăieri fără acel obiect de cult, o icoană ce o reprezintă pe Fecioara Maria, care i-a purtat noroc şi la care a ales să renunţe pentru a-l proteja de acum pe iubitul ei.

Mădălina nu s-a despărţit niciodată, în ultimii ani, de icoana aceasta, pe care a primit-o de la mama ei. Ea crede, însă, că şi-a întâlnit sufletul pereche, aşa că i-a dăruit-o lui Gerard. Gerard şi Mădălina sunt în continuare împreună, dar au decis să nu se mai afişeze atât de des împreună. Deocamdată nu se poate vorbi despre căsătorie, însă, dacă lucrurile merg bine între ei, s-ar putea întâmpla. Toată lumea vede cât de fericiţi sunt împreună", a declarat pentru nefiltrat.ro o confidentă a Mădălinei Ghenea.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au o relaţie de la începutul acestui an, după ce au filmat împreună pentru o reclamă.

Comentarii Facebook