Lui Obama i s-a oferit un rol într-un celebru serial. Vezi cum a răspuns președintele american


Președintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a fost oferit un rol în celebrul serial ”House of Cards” de către CEO-ul platformei online Netflix, unde este difuzat show-ul.

Marţi, directorii unora dintre cele mai importante companii din lume din domeniul tehnologiei, inclusiv managerii de la Google, Apple şi Facebook, s-au reunit la Washington şi s-au întâlnit cu preşedintele Barack Obama pentru a analiza impactul pe care îl au programele de securitate ale administraţiei americane în domeniul supravegherii, informează contactmusic.com.

Înainte de a se aşeza la masă pentru a analiza această chestiune, Obama l-a întrebat pe CEO-ul Reed Hastings despre acţiunea din viitorul sezon al serialului "House of Cards", premiat cu Emmy, în care Kevin Spacey joacă rolul unui politician corupt şi foarte abil.

"Mă întreb oare dacă Reed ne-a adus câteva copii în avans cu noul sezon «House of Cards»", a spus Barack Obama.

Hastings a profitat de ocazie pentru a-l întreba pe Obama dacă vrea să apară în serial: "Aţi vrea să aveţi un «cameo» (mic rol, în calitate de invitat special, n.r.)?".

Evitând oferta, Obama a preferat să glumească, vorbind despre eficienţa de care dă dovadă personajul lui Kevin Spacey: " Mi-aş dori ca lucrurile să fie atât de nemilos de eficiente (ca în serial, n.r.). Îl priveam pe Kevin Spacey şi îmi spuneam: «Wow! Omul ăsta rezolvă o mulţime de lucruri!»".

Sezonul doi al serialului "House of Cards" va avea premiera pe platforma Netflix pe 14 februarie.

Comentarii Facebook