Care sunt cele mai enervante activități postate pe Facebook. Nici nu bănuiești

 

Un sondaj de opinie realizat în rândul celor care folosesc Facebook a stabilit care sunt fotografiile cele mai enervante de pe rețeaua de socializare.

 

Un număr de 1.793 de persoane au fost întrebate care sunt cei mai enervanţi utilizatori ai platformei de socializare Facebook, pentru un sondaj realizat de sweatband.com, conform realitatea.net.

 

Astfel, 53% dintre cei intervievați consideră că cei mai enervanți sunt utilizatorii care postează informaţiile privind caloriile pe care le consumă şi momentele pe care le petrec efectuând exerciţii fizice. Alți 45% cred că utilizatorii care publică pe Facebook fiecare fel de mâncare pe care îl servesc ocupă locul secund în top.

 

Pe locul trei, cu 42%, sunt utilizatorii care publică mesaje criptate, iar pe patru userii care îşi invită prietenii să participe la diverse jocuri ale platformei Facebook.

 

Pe de altă parte, 36% dintre respondenţi consideră că ”părinţii mândri” fac şi ei parte din grupul utilizatorilor enervanţi ai Facebook. De asemenea, pe locul al şaselea se află utilizatorii care oferă foarte multe detalii privind viaţa personală, cu un procent de 32%.

 

De asemenea, 26% din respondenți cred că sunt enervanți cei care dau check-in în fiecare loc în care merg, dar și cei care trimit invitații la diverse evenimente.

 

Dintre cei 1.793 de respondenţi, 22% au afirmat că persoanele care comentează şi apreciază orice stare şi orice fotografie a prietenilor pot fi enervante.

 

De asemenea, 19% dintre respondenţi consideră că utilizatorii care îşi promovează singuri afacerile pe Facebook pot deveni obositori şi enervanţi.

Comentarii Facebook