Miercuri 24 Aprilie

Loteria Română și-a anulat EXTRAGERILE. Cazul reprezintă o PREMIERĂ

 

În cei 109 ani de activitate, este pentru prima dată când Loteria Naţională nu organizează primele două extrageri din an la Loto 6/49. 

 

Este vorba despre extragerea de duminică, 4 ianuarie, și de joia următoare. Acestea au fost anulate pentru că Loteria nu are contract de administrare a programelor informatice care ajută la extragerea numerelor.

 

Managementul acestei companii este depăşit de situaţia actuală. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria”, a declarat Liliana Mincă, fost director al Loteriei.

 

Normal ar fi fost sa aveti un director care să intre prin telefon, ei stau ascunsi. Din februarie 2009 nu mai sunt director general la Loteria romana, sunt deputat. Vreau sa va spun ca managementul e defectuos din februarie 2009 de când loteria a fost data doar pe critenii politice. Exista dosare la DNA.

 

Nu s-a intâmplat niciodatada de cand e Loteria, sa se amâne trageri. E inadmisibil ca statul roman sa aiba pierderi, nu se vor face încasari, e un semnal negativ fata de această companie”, a mai spus Liliana Mincă, la Realitatea TV.

 

Primele trageri loto din acest an vor avea loc, asa cum am comunicat inca din data de 30.12.2014, in data de 11.01.2015.

 

Subliniem faptul ca Loteria Romana nu a anulat tragerile de azi, 4.01.2015, si nici pe cele de joi, 8.01.2015, asa cum a aparut in mass media. C.N. Loteria Romana S.A. isi poate stabili propria politica de marketing si vanzari”, precizează Biroul Comunicare si Protocol al Loteriei Române.

Comentarii Facebook