Logodnicul Cătălinei Ponor este vedetă pe site-uri ale COMUNITĂŢII GAY

 

Tommy Ramos, iubitul Cătălinei Ponor, apare pe mai multe site-uri dedicate exclusivist comunităţii gay.

Gimnastul din Porto Rico, poreclit "Golden Boy", este considerat a fi extrem de atrăgător şi de către reprezentanţi ai sexului masculin.

Tommy Ramos nu câştigat nici o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra, dar a devenit cunoscut în România după ce gimnasta Cătălina Ponor a dezvăluit că trăieşte o poveste de dragoste cu sportivul din Porto Rico, scrie stl.ro.

Acum, Tommy Ramos este în prim-plan după ce a apărut pe un site destinat exclusiv homosexualilor, scrie SecretSport. Este vorba despre site-ul "RealJock: Gay Fitness Health and Life", care prezintă mai multe poze nud cu Tommy, cu o descriere scurtă, dar la obiect: "Este atât de drăguţ!".

De asemenea, Tommy Ramos ocupă un loc fruntaş într-un clasament realizat de homosexuali, fiind clasat pe poziţia a 7-a în topul celor mai sexy gimnaşti de la Jocurile Olimpice de la Londra, pe un alt site dedicat comunităţii gay, şi anume "HomoRazzi", care notează: "Specialistul de la inele este muy caliente (foarte fierbinte)".

În Porto Rico au existat mai multe speculaţii cu privire la orientarile sexuale ale lui Tommy Ramos. Astfel, într-un comentariu postat la ştirea referitoare la logodna cu Cătălina Ponor din ediţia on-line a cotidianului portorican "El Nuevo Dia", unul dintre compatrioţii lui Ramos scrie: "Al menos sabemos que Tommy no es gay" ("Măcar acum ştim că Tommy nu este gay").

Comentarii Facebook