Liderii ruși ironizează sancțiunile americanilor după votul din Crimeea: N-am nevoie de viză ca să-l ascult pe Tupac



Consilierul președintelui Vladimir Putin a început să râdă când a auzit sancțiunile pe care SUA dorește să le impună în cauzl a 11 oameni politici importanți din Rusia și Ucraina în urma votului din Crimeea. Acesta a ironizat dicizia luată de americani spunând că nu are nevoie de viză pentru a-l asculta pe Tupac.

Vladislav Surkov, politician si om de afaceri din Rusia, care este considerat principalul arhitect al sistemului politic rus din zilele noastre si un apropiat al presedintelui Putin, a minimalizat efectele sanctiunilor impuse de SUA, dupa referendumul din Crimeea, spunand ca Tupac Shakur este singurul lucru american de care este interesat, relateaza New York Times, citat de Pro TV.

Surkov a declarat că este mându că se află pe lista persoanelor "care au activele inghetate de catre presedintele Barack Obama".

"Este o mare onoare pentru mine", a spus el. "Nu am conturi bancare in afara tarii. Singurele lucruri din SUA care ma intereseaza sunt Tupac Shakur, Allen Ginsberg (poet) si Jackson Pollock (pictor). Nu am nevoie de vizita ca sa am acces la opera lor. Nu pierd nimic", a mai declarat Vladislav Surkov.

De asemenea și vicepremierul rus Dmitri Rogozin a ironizat sancțiunile americanilor printr-un mesaj postat pe Twitter.

"Tovarase @BarackObama, ce ar trebui sa faca cei care n-au nici conturi, nici proprietati in afara tarii? Ori nu te-ai gandit la asta?", a scris el pe Twitter.

Comentarii Facebook