Mihaela Rădulescu se ceartă cu fanii pe Facebook din cauza unui iaurt expirat



Fosta prezentatoare TV Mihaela Rădulescu a iscat un scandal pe pagina sa de Facebook, după ce a postat o fotografie îmn care prezintă micul dejun pe care urma să îl servească.

Mai multe fane au avut probleme cu iaurtul pe care diva îl prezenta în fotografie, spunând că acest tip de iaurt este nesănătos.

Activia ta a expirat sapt trecuta vineri pe 14.03. Te admir pt forma excelenta si parteneriatul cu Danone, however, activia cu fructe e plin de coloranti si zero nutrienti!!! Toti nutritionistii recomanda iaurtul simplu iar tu stii asta fff bine si nu cred ca il folosesti pe cel din poza! O zi minunata!”, i-a scris o fană.

Pofta buna! Fara iaurturi 0%, nu sunt sanatoase, fara iaurturi cu fructe sunt pline de coloranti, nu cred ca un nutritionist recomanda acest mic dejun si cred ca ai slabit cam mult...”, a mai comentat o persoană.

Nici reacția Mihaelei Rădulescu a nu a întârziat să apară.

Sunteti mai informati decat oamenii de stiinta, dragilor. Banuiesc ca iaurtul e pasiunea voastra, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsa ca va petreceti timpul liber, tot, in laboratoare si ca vietile voastre sunt perfecte, cap-coada si mai ales, coada-cap.:))). Zau, mai terminati cu prostiile si mancati sanatos. Inclusiv iaurtul ACTIVIA da, exact Activia e pe lista de alimente sanatoase. Am slabit prea mult? Judecati tot dupa studiile din laboratorul personal?! Ca mi se pare ca sunteti fana sunci si colacei. Iar eu nu-i am, imi cer scuze. Doamne, de-aia nu reusiti sa aveti vieti frumoase, priviri senine si suflete bogate, pentru ca rautatile, comentariile malitioase si asa-zisa "stiinta" din capul vostru sunt imposibil de eliminat. Mai incercati, doamnelor, e tare pacat sa va pierdeti tineretea, energia, timpul cu rautati. Incercati bunatatea si curiozitatea, functioneaza mai bine decat orice mizerie pe care o scoateti pe gura si mai eficient decat toate tampeniile pe care credeti ca le stiti ca niste oracole:)))”, le-a răspuns mihaela Rădulescu fanelor.

Comentarii Facebook