La 80 de ani, vrea sa-si schimbe sexul: "Sotia mea a descoperit ca ma imbracam ca o femeie, ceea ce a fost rusinos"

 

Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 80 de ani, tatal a trei copii si bunicul a patru nepoti, a decis sa se supuna unei interventii chirurgicale de schimbare de sex.

James, asa cum era cunoscut de apropiati, va deveni femeie, asa cum si-a dorit inca de la varsta de noua ani, scrie The Sun.

"Este minunat ca voi deveni cine ma simt de atat de mult timp. Viata mea a inflorit dupa ce am luat decizia", a declarat Ruth Rose, care a inceput sa traiasca precum o femeie in anii '70, desi era casatorit si avea trei copii.

"Sotia mea a descoperit ca ma imbracam ca o femeie, ceea ce a fost rusinos, insa din acel moment am fost deschisa in legatura cu asta", a declarat Ruth Rose, care a decis sa traiasca precum o femeie si in public in urma cu doi ani.

Ruth Rose va deveni cea mai in varsta persoana din Marea Britanie care va suferi o astfel de interventie chirurgicala.

In ciuda varstei, medicii au programat operatia pentru luna octombrie a anului viitor, cand Ruth Rose va avea 80 de ani. In aceasta perioada, Ruth Rose trebuie sa urmeze un tratament cu hormoni.

"Vreau sa ma operez cat mai repede. Inima si tensiunea mea arteriala sunt in conditii bune, deci sunt hotarata sa ma operez. Doctorii au spus ca nu sunt prea batrana", a mai spus femeia.

James/Ruth Rose a divortat de sotie in 2003, dupa 42 de ani de casnicie, insa au ramas in continuare buni prieteni.

Comentarii Facebook