KATE MIDDLETON a NĂSCUT. Băiețelul are 3,7 kg

 

KATE MIDDLETON a născut un băiat la Spitalul St. Mary din Londra. Băieţelul s-a născut natural și a cântărit 3,7 kg.

 

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

 

Bebeluşul s-a născut la ora locală 14.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme. Atât mama, cât şi cât şi copilul se simt bine şi vor rămâne în spital peste noapte.

 

În momentul difuzării acestei ştiri, un curierul regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham.

 

Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington.

 

”Alteţa sa regală, ducesa de Cambridge, a fost internată în această dimineaţă la spitalul St. Mary din Londra, în jurul orei 06.00 (05.00 GMT), imediat ce a prezentat primele semne de începere a travaliului”, a sunat scurtul comunicat de presă secretariatul de presă al cuplului princiar de la Palatul Kensington.

 

”Travaliul se află încă la început, după ce (ducesa de Cambridge, n.r.) a fost internată la clinica St. Mary, în jurul orei 06.00 (05.00 GMT) în această dimineaţă”, se precizează în comunicatul Palatului Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar britanic.

Comentarii Facebook