Jeremy Clarkson, despre România: Sunt localităţi pe care şi Iisus le-ar numi înapoiate

 

România este o ţară frumoasă. Dar găseşti localităţi pe care însuşi Iisus le-ar numi uşor înapoiate”, a declarat celebrul prezentator TV, Jeremy Clarkson.

 

Jeremy Clarkson a scris un editorial în săptămânalul The Sunday Times în care vorbește despre inegalitățile din Europa, comparând continentul cu o grădină zoologică unde crocodilii şi caprele stau în același ţarc. Clarkson scrie că liderii europeni încearcă să-i invite pe români şi bulgari în curţile lor din spate. 

 

Prezentatorul TV îi descrie pe români într-un mod dezonorant, spunând că sunt rupți de civilizație și că ei nu s-ar muta mii de kilometri pentru un loc de muncă, ci ar avansa mii de ani. ”Le va fi greu să se integreze. Dacă vor încerca să-şi plătească cumpărăturile la magazin cu o gâscă şi câteva lemne de foc, cu siguranţă oamenii îi vor arăta cu degetul şi vor râde pe seama lor”, a scris Clarkson.

 

Despre francezii, spaniolii şi italienii el a spus că sunt leneși. Cuvinte grele le-a adresat și scandinavilor, astfel că din Europa fac parte cu mândrie numai Anglia, Germania, Olanda şi Danemarca.

Comentarii Facebook