Iurie Darie a murit

 

Actorul Iurie Darie a murit, iar trupul neînsuflețit va fi depus, sâmbătă, la Teatrul de Comedie din Capitală, iar înmormântarea va avea loc duminică, a anunțat actriţa Anca Pandrea, partenera de viaţă a artistului.

 

Iurie Darie a murit vineri, la 83 de ani, după o lungă suferinţă. ”Am dormit cu el azi-noapte. L-am luat în braţe şi l-am încălzit”, a spus actriţa Anca Pandrea, conform Mediafax.

 

Iurie Darie a avut probleme de sănătate în ultima vreme. În luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. El a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, unde fost operat pentru eliminarea lichidului acumulat în creier. În luna septembrie, actorul era externat, după aproximativ trei luni petrecute în spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. 

 

Actorului i-a fost montat un tub care drena lichidul acumulat la creier, a stat foarte mult timp conectat la aparate pentru că nu putea respira singur, s-a aflat o vreme în comă indusă şi a suferit şi un accident vascular cerebral. Însă starea de sănătate a lui Iurie Darie a început să se deterioreze din ce în ce mai mult, iar vineri seară, el a încetat din viaţă.

Comentarii Facebook