Cum trebuie să fie soţia perfectă pentru bărbaț. Care sunt cele 8 calităţi

 

Ideea de soție perfectă a suferit schimbări mari în ultimul secol, iar acum este preferată femeia care oferă satisfacție sexuală și mai puțin o bună gospodină. 

 

Profesionistă în pat?

 

Satisfacţia sexuală rămâne o prioritate pentru bărbaţi, dar cei mai mulţi nu se mai aşteaptă de la soţie să fie o profesionistă în pat: vor doar o minte deschisă. Femeile care sunt dispuse să experimenteze şi să înveţe lucruri noi în pat pot alunga din dormitor rutina, o problemă prin care trec aproape toate cuplurile.

 

As în bucătărie?

 

Mitul soţiei bucătar de talie internaţională a suferit o transformare similară. Cei mai mulţi bărbaţi apreciază tot mai puţin o femeie care îşi petrece timpul liber în bucătărie, pentru ca apoi să fie prea obosită pentru sex sau pentru o conversaţie stimulantă. Preferă să mânânce în oraş, dar să aibă alături o parteneră fericită.

 

Inteligenţă şi independenţă

 

O echipă de psihologi britanici a ajuns la concluzia că secretul succesului în cuplu este tocmai... o femeie mai inteligentă decât bărbatul. Studiul publicat in "European Journal of Operation Research" pune accentul pe inteligenţa femeilor ca factor deosebit de important în fericirea cuplului. O femeie independentă, cu propriile interese şi activităţi, este şi un partener de conversaţie mai interesant pe termen lung.

 

Sinceritate

 

Piatră de temelie în orice relaţie pe termen lung, sinceritatea este o calitate căutată întotdeauna de bărbaţi la soţia perfectă. Dincolo de micile minciuni nevinovate, sinceritatea contribuie la o relaţie fericită, în care ambii parteneri ştiu de gândeşte celălalt şi pot face paşi pentru a atinge împreună fericirea în cuplu.

 

Continuarea pe eva.ro

Comentarii Facebook