Ipocrizie înainte de Referendumul pentru familie? Care sunt cele mai căutate categorii din România pe site-urile pornografice


în mai puțin de două săptămâni, în România se va organiza run referendum pentru modificara constituției astfel încât familia să fie redefinită drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Totuși, în ceea ce privește preferințele românilor privind consumul de filme pentru adulți, lucrurile nu par să fie chair atât de ”tradiționale”.

Platforma de filme pentru adulți PornHub a făcut publice, la cererea start-up.ro, datele de consum ale vizitatorilor din România, actualizate pentru anul 2018.

România este pe locul 29 în lume, în clasamentul traficului PornHub. Vizitatorii din țara noastră petrec în medie 9 minute și 57 de secunde pe platformă, la o singură vizită, cu 19 secunde mai puțin față de media globală. Însă, la fel ca peste tot în lume, vizităm cel mai des acest site duminica. Miezul nopții este momentul în care românii aduc cele mai multe click-uri platformei PornHub, cu o oră mai târziu față de majoritatea țărilor din lume, conform Digi 24.

Cele mai populare căutări pe PornHub în 2018 sunt „romania” și „romania”. Sunt urmate de „lesbian”, „step mom” și „hentai”.

De asemenea, categoriile PornHub cele mai vizitate de către români sunt „Mature”, „Lesbian” și „MILF”.

Din punct de vedere al demograficului, femeile reprezintă doar 21% din traficul PornHub generat de România, media mondială fiind de 25% în acest caz. Vârsta medie a unui consumator român este de 32 de ani, cu trei ani mai puțin față de media mondială. 42% din traficul din România este generat de tineri cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani.

Comentarii Facebook