Miercuri 24 Aprilie

iPhone 4S, primele imagini! Vezi ce stie sa faca gadgetul Apple FOTO


Apple nu a lansat noul iPhone 5, ci o versiune imbunatatita a lui iPhone 4.

 

iPhone 4S este de doua ori mai rapid decat versiunea precedenta si dispune de comanda vocala, prin care pot fi dictate SMS -uri. Ecranul retina al noului model este mai mare decat in cazul iPhone 4.

De asemenea, camera video a noului model este de 8 MP, iar filmarea HD se face la rezolutia de 1080p. Procesorul A5 face ca totul sa se miste mult mai repede, dar si preturile vor fi mai mari.

Noul model va costa de la 199 de dolari in sus, fata de 99 de dolari, cat costa vechiul iPhone 4.

 

Tim Cook, noul CEO Apple, le-a multumit celor prezenti la conferinta Let's talk iPhone. "E o placere pentru mine sa va am ca oaspeti. (...) Urmatorul iPhone. Probabil din cauza asta este plina camera acum. In acest moment, din totalul iPhone-urilor vandute, mai mult de jumaate sunt iPhone 4", a spus Tim Cook.

 

Comanda vocala prin care poate fi controlat iPhone 4S se numeste Siri. Smartphone -ul poate spune prognoza meteo si utilizatorii pot trimite un SMS vocal. Din pacate, noul iPhone "vorbeste" numai limbile engleza, franceza si germana.

Telefonul va putea fi cumparat din 14 octombrie in tari precum Statele Unite, Canada, Australia, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia. Din 28 octombrie, va fi disponibil in alte 22 de tari, dar Romania nu se numara printre acestea.

 

Spre sfarsitul anului, iPhone 4S va fi lansat si in alte 70 de tari.

Comentarii Facebook