Iohannis a ales-o purtător de cuvânt pe Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC

 

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat că Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt.

 

Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare”, a scris Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

 

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare şi fost jurnalist la BBC, a scris anterior, tot pe Facebook, că preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus să-i fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni. ”O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

 

Conform CV -ului, Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

 

Ea a fost între 1995 şi 2004 redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

 

Tatiana Niculescu Bran a publicat două romane: ”Spovedanie la Tanacu” și ”Cartea Judecătorilor”.

Comentarii Facebook