Înșelată prin telefon de trei ori în aceeași zi. Vezi ce a pățit o româncă


O femeie din Petroșani a mers, joi, la Poliție după ce a fost înșelată telefonic, de trei ori în aceeași zi, de către trei bărbați care, dându-se drept reprezentanți ai unei rețele de telefonie i-au cerut 8.000 de lei pentru a intra în posesia unui premiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, o femeie de 56 de ani a depus, joi, o plângere la Poliţia Petroşani în care reclama că a fost sunată, cu număr ascuns, de un bărbat care i-a spus că ar fi câştigat un premiu de 10.000 de euro la un concurs organizat de o companie de telefonie, scrie Mediafax.

Femeia a depus 4.000 de lei la o agenție bancară din Petroșani, la indicațiile bărbatului care a sunat-o, pentru a putea intra în posesia premiului. Femeia a mai vorbit, în cadrul aceluiași apel, cu un alt barbat, care i-a cerut să depună la oficiul poștal din Petroșani, prin transfer online, suma de 3.500 de lei.

Câteva ore mai târziu, femeia a fost contactată telefonic de către un alt bărbat cu identitate necunoscută, care i-a solicitat să cumpere zece cartele SIM reîncărcabile în diferite reţelele de telefonie, după care i-a comunicat acestuia, telefonic, codurile de reîncărcare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, valoarea totală a prejudiciului este de 8.150 de lei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru înşelăciune şi fac cercetări pentru a-i identifica pe autori şi a recupera prejudiciul.

Comentarii Facebook