Luni 27 Septembrie

Incident șocant la un liceu din România! Un profesor a fost filmat în timp ce se săruta cu o elevă de 15 ani în sala de clasă VIDEOUn incident șocant a avut loc în Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației, unde un profesor a fost filmat în timp ce se săruta cu o elevă de 15 ani, în sala de clasă, de față cu ceilalți elevi.

Ipostazele incendiare au fost surprise cu telefoanele mobile de aproape toti colegii. Intr-un dintre ele pe langa sarutul cu pasiune al profesorului mainile acestuia erau pe fundul minorei, scrie vasiledale.ro.

Surse din randul copiilor sustin ca motivul sarutului ar fi fost o nota de trecere pentru a ca fata sa nu ramana corigenta.

In urma publicarii imaginilor video, profesorul si-a dat demisia.

Inspectoratul Școlar Maramureș anunță că a început o anchetă în acest caz, însă, în urma testării psihologice, reprezentanșii ISJ spun că ”nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze”.

Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației. Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional.

La testarea psihologică nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze.

Conducerea școlii a discutat și cu eleva, a înștiințat ieri părinții atât telefonic, cât și printr-o adresă a școlii. Părinții vor veni probabil azi la școală și s-a luat decizia ca în rezolvarea acestui caz, din punct de vedere emoțional, eleva să beneficieze de serviciile consilierului şcolar în unitate”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.


Comentarii Facebook