Miercuri 24 Aprilie

Incendiu devastator in Satu Mare, la o fabrica de mobila. Pagubele sunt de cateva milioane de euro! - VIDEO


Un incendiu de proportii a mistuit o fabrica de mobila din localitatea Tasnad, judetul Satu Mare. Pagubele sunt de cateva milioane de euro.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Satu Mare au anuntat ca focul a izbucnit in jurul orei 16.00 si a cuprins toate cele sase hectare ale fabricii. "Am intervenit cu doua doua autospeciale de la Unitatea de la Tasnad, trei de la Carei si doua de la Satu Mare. Este cu siguranta cel mai mare incendiu care a fost inregistrat in judet in ultimii ani", a declarat capitanul Aurel Ulici de la ISU Satu Mare, citat de Evz.ro.
 
Focul a fost lichidat in mare parte in jurul orei 20.00 si pompierii au reusit sa salveze unele obiective din fabrica: centrala termica, un uscator de lemn in care se aflau depozitate cateva sute de metri cubi de cherestea si un depozit de cherestea.

In incendiu au ars doua hale de productie cu tot cu utilaje, iar paguba este estimata la cateva milioane de euro. Orasul Tasnad a ramas pentru cateva ore fara energie electrica, dupa ce un post de transformare a energiei electrice a ars.

Comentarii Facebook