Marti 11 Mai

Împăratul Iulian ar fi suferit un atac de cord. E în stare gravă la spital

 

”Împăratul" Iulian a suferit un atac de cord și este internat în spital. 

 

Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă. Potrivit regelui internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu, iniţial, Iulian Rădulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costeşti, judeţul Argeş, dar pentru că la această unitate medicală nu există doctor cardiolog a fost luată decizia de a fi dus cu salvarea la Piteşti pentru control şi investigaţii suplimentare, scrie Mediafax.

 

Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. - sâmbătă) aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală, gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, şi în acest condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog”, a declarat regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu. 

 

Nu este nimic grav, dânsul a suferit în 1997 un preinfarct miocardic şi de atunci îşi ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criză”, a mai spus Stănescu.

 

Iulian Rădulescu (cunoscut ca "Rex Mundi" in cadrul lojii masonice "Curcubeul de Cupru") s-a născut în anul 1938. A absolvit la seral cursurile Grupului Școlar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, promovându-și examenul de bacalaureat în anul 1999 la un liceu seral din Sibiu, după ce încercase inutil cu un an în urmă să promoveze doi ani de studiu într-unul singur, solicitare ce i-a fost respinsă de către Ministerul Educației Naționale.

 

În același an a obținut și titlul de Doctor în limba rromani în India, cu un studiu despre limba rromani. A absolvit ulterior cursurile la distanță de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din București, obținând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.

 

Iulian Rădulescu s-a autoproclamat "împărat al rromilor de pretutindeni" cu numele de Iulian I și a fost încoronat la 9 august 1993.

Comentarii Facebook