E cea mai frumoasă rochie de mireasă din România? E din flori și costă 5.000 de euro - FOTO

 

O mireasă din Timişoara a purtat la nuntă o rochie specială, realizată exclusiv din flori naturale, de culoare albă. 

 

Mai multe florărese au lucrat la foc automat pentru a realiza rochia, care a costat între 3.000 şi 5.000 de euro. În ciuda muncii migăloase, Ioana Selner a fost, însă, o mireasă foarte fericită cu rochia realizată din câteva mii de flori albe de liziantus.

 

Este superbă. Este aşa cum mi-am imaginat-o. Mi-am asumat toate riscurile. am mers pe mâna ancăi. Am zis ori la bal ori la spital. Nu am rochie de rezervă. Nu umblu cu lipiciul după mine şi sunt sigură că florile vor rezista pana dimineata impecabil”, a spus mireasa citată de realitatea.net.

 

Florile sunt desprinse de pe tulpini şi aşezate cu migală, una câte una, pe un manechin, până când întreaga creaţie este gata. Costul unei astfel de rochii este între trei mii şi cinci mii de euro, în funcţie de complexitatea modelului şi de florile alese.

 

Ea are o bază din material textil, puţin cauciucat. De asemenea, are nişte întărituri mai speciale de plastic, dar si metalice ca sa o poate purta mireasa si sa fie cat de cat comoda”, a spus Simona Noroc, artist florar. 

 

Rochia este atât de fragilă încât mireasa nu a putut să se urce într-o maşina cu ea și a mers de la florărie la biserică cu un segway, vehicul cu motor, pe două roţi, asemănător unei trotinete.

Comentarii Facebook