Miercuri 24 Aprilie

Imagini surprinse dupa atentatul din Moscova! Oameni morti si raniti, imprastiati peste tot - IMAGINI SOCANTE - VIDEO


Bomba folosita la atentatul de pe aeroportul Domodedovo din Moscova avea o putere de 5 kilograme de trinitrotoluen (TNT). 35 de persoane si-au pierdut viata.

 

Explozia s-a produs luni dupa-amiaza la sectiunea bagaje a Aeroportului International Domodedovo din Moscova. Cel putin 35 de persoane au murit, potrivit Ministerului Sanatatii din Rusia. Alte 130 de persoane au fost ranite in atacut terorist. Dintre acestea, 58 au fost duse la spitalele din apropiere si 46 dintre raniti sunt in stare grava.

 

Autoritatile ruse au anuntat ca explozia a fost un act terorist comis de un kamikaze. Se presupune ca un barbat care avea asupra lui un dispozitiv exploziv se afla printre persoanele aflate in sala de asteptare. Bomba detonata avea puterea a 5 kilograme de trinitrotoluen si continea elemente metalice pentru a-i mari eficienta, potrivit RIA Novosti.

 

Capul presupusului autor al atentatului a fost gasit. Este vorba, potrivit unor surse din cadrul Politiei, de un barbat cu figura de arab in varsta de 30-35 de ani.

Comentarii Facebook